FAQ - spørsmål og svar

Vi har samlet spørsmål og svar vi ofte får. Finner du ikke svar på ditt spørsmål, anbefaler vi at du tar kontakt med din lokale Poli-forhandler.

1. Hva er standard leveringstid?

4 – 8 uker.

Ved en bestilling sender vi en ordrebekreftelse når kunden har godkjent korrektur. Leveringstid regnes fra når korrektur foreligger og 30 % depositum er innbetalt til SportsXtra AS. SportsXtra AS forbeholder seg retten til å kunne endre leveringstid om uforutsette hendelser skulle oppstå.

2. Salgskontrakt og leveringsbetingelser

En forespørsel på et utkast for design uten ordre løper det en kostnad på kr. 1.275,- som betales på forskudd. Dette blir trukket fra når vi har mottatt en bindende ordre.

Når kunden har godkjent korrektur må det betales inn et depositum, som utgjør 30 % av den totale verdi på ordre. Når ordren er ferdig produsert vil dere bli kontaktet, og det totale beløpet forfaller i sin helhet. Når endelig oppgjør har funnet sted, vil varene bli sendt fra vår fabrikk.

Ingen retur eller kansellering av ordre vil bli akseptert uten forutgående varsel, og aksept fra vår side.

Ved for sen betaling beregner vi 8 % rente. Og varene anses som SportsXtra AS sin eiendel inntil hele beløpet er innfridd i sin helhet.

3. Supplering

Vi garanterer samme pris på supplering innen 9 måneder etter første ordre var satt. Men ordren kan ikke være mindre enn 10 artikler pr. modell.

4. Filformat på logoer

Hvis du ønsker å designe din egen kolleksjon i vårt program må du bruke logoer i jpeg. Ved innsendelse av logo(er) ønsker vi dette i (.ai) format, høyoppløsning (300 dpi), Illustrator eller pdf format.

Vi gjør oppmerksom på at alle våre produkter blir levert med Poli logo.

5. Priser og antall

Våre priser beregnes ut fra antall, hvor mange farger og logoer som bestilles. Minste antall som kan bestilles er 10 stk. pr. modell. Hvis man bestiller beslektede produkter som for eksempel 10 stk. sykkeltrøyer og 10 stk. sykkeljakker beregner vi prisen ut fra 20 enheter.

Antall enheter påvirker prisen, og inndeling er som følger; 10 - 19, 20 - 29, 30 – 49, 50 – 75, 76 – 99, 100 – 199, 200 – 299, 300 – 399, 400 – 499 og 500 +.

6. Hvor kan jeg bestille?

Du kan bestille direkte fra oss, men alle våre varer selges gjennom sportsbutikker SportsXtra AS har en avtale med. Vi anbefaler at du tar kontakt med en av våre forhandlere som har gjennomgått et kurs med oss, og som har en komplett kolleksjon utstilt i sin butikk. Da vil du få kontakt med en lokal butikk som kan gi dere en personlig service. De vil kunne hjelpe dere lett i gang, og de kan vise dere våre siste nyheter. Her kan dere prøve størrelser, noe som vi sterkt anbefaler.

Om det ikke er en Poli forhandler i ditt distrikt, så kan vi sende over hele landet en prøvekolleksjon til låns til din nærmeste sportsbutikk.

Du finner din Poli forhandler som har gjennomgått kurs her.

Gå til design