Pitbull xtrapower pads

 Den optimale sykkelbuksen

Anatomi, sittestilling, sykkeltype og hvor langt man skal sykle er helt avgjørende faktorer for hvordan man former en god sykkelbukse. Å finne den rette sykkelbuksen, med rett passform og riktig pad er vanskelig bare ved å prøve den på når du skal ut å kjøpe den. Press og friksjon er ofte problemet med sykling. Med helt ny teknologi er det forsket frem en helt ny generasjon sykkelpads. Med avansert teknologi har de bygget opp en folie med opptil 64 sensorer, hvorpå de har testet dette under press og friksjon. Med datagrafikk kan de måle og se hvor presset stresser kroppen under bruk. Det legges også vekt på sømmer og kanter da dette også har en negativ effekt.

 De objektive testene viste til slutt veldig oppsiktsvekkende resultater, Pitbull XtraPower Pads reduserer presset med hele 30 %, og som et resultat av dette har vi valgt dette konseptet.

 Om det er gelè eller skum, er de lagvis bygget med forskjellige hardheter og tykkelser. Med ny teknologi brukes varme til å presse sammen de individuelle skumlag i varierende tykkelser, og de blir dermed sømløs. Luftceller er også en helt spesiell konstruksjon som er brukt, dette har vist seg å ha ekstremt bra pusteegenskaper. Med denne teknologien absorberer ikke padden fuktighet, men transporter den vekk istedenfor, og beholder sin passform og egenskaper, selv under lange turer.

 Alle pads fra Pitbull har gode pusteegenskaper, er antibakteriell-behandlet med polygiene, og sømløse.  Bygget for å tåle harde støt og langvarig press.

 Kvalitet fra innsiden

 Pitbull har delt dette inn under 2 kategorier: XP 1 og XP 2.

 XP 1 er tilpasset for de ambisiøse landeveis- og MTB syklistene som har overkroppen ekstremt foroverbøyd med et anstrengt press på skrittet.

 XP 2 er tilpasset til lett landeveis- sti- MTB- og bysyklister som har overkroppen lett foroverbøyd og ofte skifter sittestilling.

 

Finn Din Pitbull-Forhandler